Зустріч з Володимиром Сергійчуком, доктором історичних наук, професором Київського державного університету ім. Т.Шевченка

14.10.2014 10:00

14 жовтня у центральній бібліотеці відбулась зустріч з Володимиром Сергійчуком, доктором історичних наук, професором Київського державного університету ім. Т.Шевченка.

Володимир Іванович досліджує проблеми історії України, зокрема українського краєзнавства, розселення українців у світі, національних меншин в Україні, діяльності ОУН-УПА, внесок українців у розвиток світової науки і культури.

Присутні користувачі бібліотеки, учні і вчителі Лановецької ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцею з захопленням слухали розповідь В.Сергійчука.

Користувачі бібліотеки Г.М.Кравчук, К.С.Гринчак, С.Лисак, Б.В.Політикіна висловили щиру подяку В.Сергійчуку за його книги.

З вітальним словом виступили голова РДА І.Друзь і перший заступник голови РДА, депутатом районної ради Р.Кушнір.

Приємно було почути пісні часів воїнів УПА у виконанні бібліотекаря с.Шушківці О.Філюк, білозірчан Л.Криси, Сергія та Вячеслава Крисів.

На завершення зустрічі Володимир Іванович подарував свої найновіші книги, а саме «Українські державники: Тарас Шевченко» у фонд центральної бібліотеки, та активним користувачам бібліотеки двохтомник про Р.Шухевича.

Кого цікавить книги В.Сергійчука та історія України у документах запрошуємо в ЦБ.

 

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode