«Живе поезія у слові, у гніві, посмішці, любові»

22.03.2015 12:00

Знову зібралися читачі та любителі поезії за філіжанкою запашної кави щоб традиційно відзначити день поезії під назвою «Живе поезія у слові, у гніві, посмішці, любові».

Завітали до нас надзвичайно талановиті та шановані в нашому краї люди – це Богдана Василівна Політикіна (яка почала писати вірші, коли вийшла на пенсію), бібліотечні працівники Оксана Бельма (с.Снігурівка), Надія Горліцька (с.Ванжулів), Марія Кучер (с.Бережанка).

Приємно, що юні поети «йдуть у ногу з часом» та можуть донести свої переживання до слухачів. Тетяна Демчук учениця 5 – А класу НВК Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ст. – ліцей відмінниця, багато читає, а ще міркує, як доросла, і вірить в краще майбутнє України, і відгукується на події сьогодення віршами.

Альона Халкіді, яка також навчається в 5 – А класі читала вірші «Про вчительку» та «Про принцесу Одет».

Своїх читачів, учнів НВК Лановецька ЗОШ №2 І-ІІІ ст. – гімназія представила бібліотекар філії центральної бібліотеки на території цурового заводу Світлана Оришкевич. Катя Шостак читала вірш «Я хочу, щоб закінчилась війна», Соломійка Галичинська вірить в кращу долю України і написала вірш «Майбутнє України», Аліну Черній вразила смерть дідуся і вона написала вірш «Присвята Дідусеві». Дмитро Іваськів читав вірш «Кобзареві присвячується».

Ця зустріч в такій теплій, невимушеній обстановці принесла нам усім приємні хвилини спілкування з нашими поетами-краянами.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode