"Як сонце виплекане слово"

25.03.2015 11:00

В дивовижний і яскравий світ художнього слова Ліни Костенко поринули читачі книгозбірні під час літературної години присвяченої 85-річчю з дня народження поетеси.

Я вибрала долю собі сама

І що зі мною не станеться –

У мене жодних претензій нема.

До долі – моєї обраниці.

Ці слова, що стали епіграфом заходу відображають не тільки життєвий шлях Ліни Василівни, а й її творчу діяльність, адже вона пише, як думає, так і живе…

Мільйони людей в Україні люблять, знають і захоплюються творчістю поетеси. Красою і вишуканістю поетичного вислову присутні мали можливість проникнути ся, слухаючи її вірші, які читали учениці НВК Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ст. – ліцей та зав.бібліотекою –філією на території цукрового заводу Світлана Оришкевич. Тетяна Стромчинська (уч. 10-Б кл.), Діана Барвінська (уч. 10-Б кл.), Понижайло Альона (10-Б кл.), Тетяна Бойчук (10-Б кл.), Дуляк Інна (уч. 10-А кл.), Старцун Надія (уч. 8 кл.). проникливо донесли до присутніх всі барви і кольори творчої палітри поетеси.

Богдан Іванович Кукуруза – начальник відділу організаційної роботи виконавчого апарату районної ради, поет, пісняр, композитор. І поставив її на рівні з Т.Шевченком та Л.Українкою. Адже не тільки своєю творчістю, а й усім своїм життям Л.Костенко доводить:

Коли в людини є народ,

Тоді вона уже людина.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode