«Воскресіння то велика радість. Благодать господня навесні»

15.04.2015 13:00

Навесні, коли воскресає природа, в людські оселі приходить велика Господня благодать – Воскресіння Ісуса Христа, яке стало символом перемоги добра над злом, світла над темрявою. Атмосферу світлого пасхального свята створив великодній пісенний гобелен «Воскресіння то велика радість. Благодать господня навесні», який відбувся у читальній залі центральної бібліотеки.

Духовні біблійні істини про святкування Пасхи доніс до присутніх настоятель церкви Дмитрія Ростовського с.Козачки отець Юрій.

Великодну інсценізацію зробили читачі бібліотеки-філіалу с.Козачки. А також у виконанні обрядово-фольклорного колективу РБК, керівник заслужений працівник культури С.Рижевська прозвучали веснянки, записані на території сіл Загірці – Михайлівка.

Жителька с.Велика Білка Петровська Марія Прокопівна привітала присутніх власними віршами та піснями.

Але разом з великодніми святкуваннями ми не забуваємо , що на сході України йде війна. Із вірою в Бога та в перемогу виступив учасник АТО Іван Мирославович Гаврада і вселив в присутніх дух оптимізму, віри що на нашій землі запанує злагода, любов і взаєморозуміння. А дочка воїна АТО із села Молотків Церковнюк Діана подарувала своєму татові і усім чоловікам, які захищають цілісність кордонів нашої держави вірш «Мій тато воює в АТО».

Божествені ноти молитви «Отче наш» у виконанні учениці 7-кл. Борсуківської з/о школи І-ІІІ ст.. Шевчук Аліни підняли присутніх на крилах віри в спасителя світу і надії на краще майбутнє. Від влади виступила Руслана Миколаївна Кушнір.

На заключення дійства прозвучав гімн України та «Многії літа».

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode