Вклонюся вам низько, матусю моя, за серце ваше гаряче

15.05.2016 09:30

15 травня бібліотека-філіал села Верещаки разом з клубом і педагогічним колективом села провела в клубі Свято Матері «Вклонюся вам низько, матусю моя, за серце ваше гаряче».

Ведучими на Святі Матері були Яна Бойкова, Таня Нестерова та Аліна Бабій. Вірш «Матері» читав Іван Кривокульський. Також вірші «Повертайся, будь-ласка, живим», «Я дивлюсь на світлини бійців» та «Зупинився маятник життя» читала я, Людмила Рип'юк.

Пісні « Вишивала мати», «Мамочка», «Журавка» прозвучали у виконанні шкільного ансамблю «Дзвіночки». Пісні «Ой у лузі червона калина, загубила спокій дівчина», «Перелаз», «Раннім ранком», «А сорочка мамина біла» прозвучали у виконанні учасників ансамблю «Вербиченька» Людмили Рип'юк, Оксани Чернової, Людмили Харчишин, Люби Очеретяної, Ганни Янчук. Вдячними оплесками супроводжували глядачі жартівливі пісні «А в селі», «Зібрались бабоньки», «Черемшина».

Пісні виконувалися під акомпанемент баяністів Анатолія Бічака та Володимира Шевчука.

Під звуки гітари задушевно  прозвучала пісня у виконанні Христини Очеретяної «Посіяла людям», а щиро і з любов’ю виконала пісні «Дорога до матері» та «Жасминовий рай» Людмила Харчишин.

Було оформлено викладку-вітання «Мама, матуся, лагідне слово, з’єднане з казкою і колисковою».

Впевнена, що свято вдалося. Хвилини, подаровані глядачам, запам’ятаються їм, адже вони принесли радість на душі, задушевну пісню, вірш, зачепили струни кожного, хто був на святі.

Людмила Рип'юк

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode