Викладач, адвокат, видавець

11.09.2018 16:21

        Доброю традицією центральної бібліотеки сталовідзначати ювілеї шанованих людей нашого краю.

        11 вересня поважний 60-річний ювілей завітав до Руслана Трохимовича Барана - краєзнавця, педагога авіатранспортних дисциплін, кандидата економічних наук, Почесного працівника авіаційного транспорту України, уродженця с. В.Куськівці. З цієї нагоди в читальному залі центральної бібліотеки відбулося маленьке засідання користувачів книгозбірні із земляком Руслана Трохимовича, Аркадієм Олексійовичем Басієм.

        Бібліотекар Ольга Моргун окреслила штрихи до портрета "Викладач, адвокат, видавець", зацікавила присутніх викладкою літератури про Р.Т.Барана, як краєзнавця, який вивчає історію минулого і сьогодення, як біографа і дослідника діяльності видатного патріота України із с. В.Куськівці Олексія Арабського, портрет якого розміщений в бібліотечній галереї "Гордість Лановеччини - слава України".

        Молоді люди із захопленням слухали розповідь А.О.Басія про дитячі роки п. Руслана. Аркадій Олексійович розказав, як при зустрічі з Русланом Трохимовичем обговорювали історичне минуле їхньої малої Батьківщини.

        Бажаємо Руслану Трохимовичу міцного здоров'я, миру, спокою, добра, творчих здобутків в ім'я України.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode