Відзначаючи День пам'яті і примирення

08.05.2019 11:58

    8 травня Україна разом із багатьма європейськими країнами відзначає День пам'яті та примирення – Ніколи знову…

    Вшановуючи цей день працівники центральної районної бібліотеки для дорослих організували виставку-акцію "Читаймо книги про війну – це наша пам'ять про велику Перемогу", яку представили в центральному парку м. Ланівці.

8 травня 2019 року в селі Снігурівка було проведено мітинг-реквієм "Час не має влади над пам'яттю", приурочений до Дня пам'яті  та примирення. Захід розпочали панахидою за воїнами-односельцями, які загинули у роки Другої Світової війни. Сільський голова Сеник Аркадій Михайлович виступив з вступним словом. Сільський клуб спільно з бібліотекою та місцевою школою підготували годину пам'яті "В серцях несемо вдячності чимало, всім тим, хто землю боронив".

Буглівська ЗОШ І-ІІІ ст. У ці славні дні  Перемоги  ми пам’ятю та серцем кожного разу повертаємося до весни 45-го, згадуємо тих мужніх людей, які вибороли перемогу та дали  нам можливість    жити, працювати,  виховувати дітей і онуків. Серед цих людей були і наші земляки. Імена всіх визволителів назвати не можна, однак вони назавжди залишаться в історії рідного краю. Головне, щоб про них пам’ятали,   щоб ніколи не зстерлася  в пам´яті поколінь  велич їх подвигу. Головне, щоб цінували те, за що вони віддали своє життя…У ці дні ми вшановуємо пам’ять загиблих у Другій світовій війні, схиляємо голови перед їх мужністю і героїзмом...

Жителі с.Москалівка долучилися  до відзначення Дня пам'яті  та примирення і 74- ї річниці перемоги. Зібралися біля пам'ятника для вшанування загиблих. В сільській бібліотеці діяла книжкова викладка "Війни немає забуття"

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode