"Цікаві сайти для дітей та молоді"

04.09.2018 12:20

        Всесвітня павутина - це не тільки Facebook та Однокласники. Є безліч цікавих сайтів, про існування яких багато хто не здогадується. І "зависнути" на деяких з них можна на цілі години.

        Відео-інформіна "Цікаві сайти для дітей та молоді" запропонувала читачам бібліотеки добірку дивовижних сторінок у мережі Інтернет, які прикрасять найнудніший день. Присутні подорожували живописними містами України, відвідали вільний молодіжний портал для молоді, яка прагне бути корисною у суспільстві, ознайомилися із музичними новинами та творчим життям українських зірок на сайті музичної телевізійної служби.

        Юних відвідувачів зацікавив сайт "Таємничі двері" - онлайн-ресурс, за допомогою якого можна поринути у найдивніші куточки планети. Щоразу за старовинними дверима їх чекала нова локація.

        Не меншу зацікавленість викликав сайт Legomenon.com - магічна куля, якій можна поставити запитання тоді, коли коли важко прийняти важливе рішення.

        Наші наймолодші відвідувачі ознайомилися з інтернет-журналом "Пізнайко", побували в ігротеці журналу, робили онлайн-розмальовки царя звірів лева, складали онлайн-пазл пінгвіна-мандрівника. Цей сайт щотижня поповнюється новими іграми для справжніх супер-геймерів, новими пригодами. Тож нудьгувати ніколи!

        Присутні цікаво провели час та дізналися багато нового!

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode