Тренінг спільно з Лановецьким центром зайнятості.

23.06.2015 10:00

   З метою налагодження співпраці Лановецького центру зайнятості з мережею бібліотек, які отримали комп`ютери в рамках програми «Бібліоміст» (центральна бібліотека, с.Буглів, с.Борщівка, с.Білозірка, с.Молотків, с.Якимівці) проведено треніг в інтернет центрі центральної бібліотеки.

   Криванич Тетяна Іванівна презентувала Інтернет-ресерси державної служби зайнятості, які допоможуть в пошуках роботи, а саме, портал «Труд». Ознайомила присутніх як можна навчатись за допомогою центру зайнятості, як відкрити власну справу.

   Цей тренінг дасть підґрунтя нам працювати спільно, організовувати та проводити спільні інформаційно-консультаційні заходи для клієнтів державної служби зайнятості, в тому числі у проведені тематичних семінарів для цільових категорій населення, круглих столів, уроків для учнівської молоді, тренінгів з безробітними, профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю та проведення незалежного опитування щодо послуг служби зайнятості серед відвідувачів бібліотек.

   В центральній бібліотеці оформлено викладку літератури «Шукачам роботи – послуги служби зайнятості». Матеріали допоможуть отримати безкоштовну консультацію щодо працевлаштування.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode