Родина там, де затишно і тепло

10.07.2016 09:35

На бібліотечні гостини працівники центральної книгозбірні запросили родину військовослужбовця контрактної служби Збройних сил України Стефана Брека, родину, яка утверджує вічні цінності рідної землі, власним прикладом переконує: Україні бути! Ця родина допомагає своїм дітям повірити  у власні сили, реалізувати можливості та здібності . Сіру буденність вони розмальовують яскравими фарбами творчості.

    Знайомство розпочалось із віртуального сімейного фотоальбому та цікавих розповідей про те, чим живе ця українська сім'я, громадську діяльність, моральні цінності. Святом для присутніх стала комп’ютерна презентація “Галерея творчих робіт сім'ї Брек ”, яка представила панно в техніці декоративної штукатурки та живопису, картини в жанрі натюрморт та пейзаж, предмети дитячого та одягу для дорослих, виготовлених крючком та на машині для в’язання, швейні вироби, будівельно – оздоблювальні роботи і інші цікаві саморобки.

    А ще в сім'ї люблять пісню. Співають, мов на крилах піднімають. Щирими аплодисментами обдаровували присутні пісенні номери, які підготувала родина. Танець з елементами художньої гімнастики виконала внучка Вікторія. А ще вона любить лялькові вистави. Мініатюра із мавпочкою дуже звеселила аудиторію. А найменшечка Софія танцювала улюблену мелодію від Діми Коляденка “Цьом – цьом – цьом ”.

    Із святом родини сім'ю  вітали міський голова Р.Казновецький, друзі сім'ї В.Теслюк, А.Касянчук, Л.Ящук, Г.Ящук.

     Чудову мелодію на гітарі подарував родині і всім присутнім О.Козирський.

 

 

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode