"Радість нині в кожній родині, ми святкуємо Різдво в Україні"

10.01.2019 15:26

Під спів колядок та зі словами щирої молитви в центральній бібліотеці для дорослих відбулося різдвяне дійство "Радість нині в кожній родині, ми святкуємо Різдво в Україні".

Ведуча свята розповіла присутнім про традиції святкування "трьох празників": "А що перший празник – Рождество Христове, а що другий празник – святого Василя, а що третій празник – святе Водохреща", адже святкувати Різдво стало традицією у кожній родині, де шанують і люблять Бога.

"Над вертепом звізда ясна світу засіяла" – ці слова різдвяної колядки наповнили душу кожного гостя свята особливими світлом, добром, святістю, адже Різдво – це прихід Господа до кожної людини.

Ольга Моргун та Василь Цибак (господиня та господар), а також їхні діти – Іллюша, Люба Демчук та Тарасик Оруджев відтворили обряд Святої Вечері, Різдва. Тут побували і колядники – читачі с. Козачки (організатор Надія Гуменюк). Вертеп підготувала бібліотекар с. Верещаки Людмила Рип'юк. Були і посівальники, які бажали всім учасникам свята добра, здоров'я і достатку.

З вітальними словами виступили голова районної ради Руслана Кушнір та Почесний голова "Просвіти" Богдан Кукуруза.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode