"Організація, яка здатна покласти край насильству, сприяти розвитку і забезпечити рівність"

24.10.2018 13:50

    ООН - глобальна міжнародна організація. 24 жовтня 1945 року на конференції у Сан-Франциско на підставі Хартії Об'єднаних Націй засновано Організацію Об'єданих Націй. Декларованою метою діяльності організації є підтримання і зміцнення миру і міжнародної безпеки та розвиток співробітництва між державами світу.

    73 роки тому Україна була серед тих країн-засновниць ООН, хто підписав статут Організації у Сан-Франциско. Президент України П.Порошенко зазначив, що Україна "щиро підтримує діяльність ООН та вірить у її майбутнє".

    Інформацію про історію створення організації, її головні органи - Генеральну Асамблею, Раду Безпеки, Секретаріат, Міжнародний Суд, Економічну і Соціальну Раду, Раду з Опіки, основні документи, прийняті організацією, а також про те, якою важливою є миротворча діяльність ООН в Україні, було висвітлено під час проведення інформаційної хвилини "Організація, яка здатна покласти край насильству, сприяти розвитку і забезпечити рівність" на нараді культпрацівників району в центральній книгозбірні.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode