Моє життя – свідомості горіння

29.01.2016 15:31

Моє життя – свідомості горіння

        Творчість широкомасштабного письменника В. Фольварочного, який успішно працює в різних жанрах (поезія,проза,драматургія)представлено для широкого кола користувачів книгозбірні під час літературної імпрези “Моє життя- свідомості горіння”, приуроченої  75-ій річниці  від дня народження нашого земляка.

         Поетичне дихання, глибоку і тонку, вразливу  душу автора, який серцем лине в село Нападівка, де пройшло захмарене війною дитинство, де колись стояла стара батьківська хата, яка благословила його у великий і незнаний  світ, відчули присутні  крізь призму прочитаних віршів. Повні емоційного забарвлення  поетичні рядки із збірок ” Соняшник на балконі  ”,  “ Течія ”,  “ Ростуть сини ” і ін. читали Полятика Т. , Старцун Н.  Вірш “Досвіток” прочитала В. Зеніна , яка приїхала на Лановечичину із Луганської області , де ведуться воєнні дії.

         Особливу увагу акцентували на прозових творах письменника, які працюють на утвердження української духовності,українського патріотизму. Це роман-епопея “ Симон Петлюра  ”,  епічний твір ”Хрещеники Сталіна” ,роман-інвектива ”Чорний бумер” . Враженнями про прочитаний гострополітичний кінороман “Сказ” поділилася студентка ТНПУ ім. Гнатюка К. Поліщук. Вагомі набутки в жанрі драматургії , бібліографічні та рецензійні матеріали представила  ведуча заходу Л.Оревчук.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode