Фотовиставка “Вітражі душі”

02.06.2016 16:59

Відкриття фотовиставки О. Снітовського “ Вітражі душі”

про І.С.Марчука.

  Так назвав авторську фотовиставку про народного художника України, лауреата премії ім. Т.Г.Шевченка нашого земляка із с. Москалівка заслужений журналіст України Олег Снітовський.

   Світлини зроблено під час невимушених прогулянок митця Тернополем, областю, рідним селом.

   Олегу Івановичу у фотосесії вдалося розкрити найпотаємніші куточки людського єства генія світу, його неповторність, щирість та філософську сутність. Про те, що журналістові вдалося це зробити, засвідчили хороші відгуки гостей та запрошених у залі, серед яких представники влади, друзі, краяни та просто небайдужі до творчості майстра пензля люди.

   Також присутні із задоволенням спілкувалися з автором альбому, в якому зібрані найцікавіші шаржі про Івана Марчука Миколою Дмітрухом, котрий влучно і,що головне, доброзичливо відобразив у своїх роботах одну й ту ж саму людину у різних ракурсах. Декілька дотепних шаржів пан Микола  намалював під час заходу і подарував обєктам своєї творчрсті.

   Окрасою свята стало професійне виконання музичних композицій вокальною групою музичної школи “ Камерата ” (керівник директор школи Н.Путіліна).

  Також свій авторський вірш, присвячений земляку, презентувала Богдана Політикіна.

   Ланівчани та гості міста мали унікальну можливість в центральній бібліотеці переглянути професійно  виконані експозиції з життя Івана Марчука, вкотре пересвідчитись, що велич генія в його просторі.

   То ж  благословенна хай буде Лановецька земля, що зродила великого генія – Івана Марчука для України, для світу, благословенні хай будуть дні і роки його творчості.

 

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode