"Доброволець – це свідомий вибір"

15.03.2019 10:26

    14 березня в День українського добровольця в центральній бібліотеці для дорослих відбулася година патріотизму "Доброволець – це свідомий вибір".

    Учасники Революції Гідності, воїни АТО, волонтери стали сучасним прикладом героїзму, гордістю нашого народу та рятівниками нашої країни. Вони були першими, хто став на шляху московської навали, майже без зброї, але з бажанням захистити свою Батьківщину. В такі важкі для України часи саме добровольці взяли на плечі важку ношу, бо кожен з них знав, якщо не він, то хто ж… Вони заслуговують поваги та гідного відзначення.

    На захід були запрошені бійці АТО: Юрій Миколайович Гринчук, старший лейтенант 93 окремої механізованої бригади; Ігор Васильович Талабан, молодший сержант 44 окремої артилерійської механізованої бригади; Олександр Миколайович Антощук, солдат 44 Тернопільської артилерійської механізованої бригади, дивізіон артрозвідки. Всі вони пройшли пекло найтяжких бойових операцій.

    Важка це праця захищати мир. Їм болить те, що розривають нашу землю, але вони пишаються, що оплотом волі, сили, добра стоїть велично Армія і її сини, які вірно служать неньці-Україні.

    На заході був присутній голова районної державної адміністрації Юліан Іванович Сірант, який зробив аналіз історичних подій від часів незалежності аж до цих днів. Він пишається, що зараз українська армія входить в десятку найсильніших армій світу.

    Поряд з рухом добровольців розвивався і волонтерський рух. Сьогодні волонтери сприяють перемозі України та збереженню її державності, не чекаючи за це винагороди – про це говорила Голова громадської ради, активний волонтер Марія Михайлівна Романчук.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode