До Дня Гідності і Свободи у центральній бібліотеці Лановець пройшла літературно-поетична година.

19.11.2015 15:36

У читальному залі центральної районної бібліотеки відбулась літературно-поетична година "Українську силу духу скріплюють поети", приурочена 2-й річниці Революції Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, адже тоді 21 листопада 2013 року українці продемонстрували підтримку до Евроінтеграції за Європейську Україну.

Чим була революція для кожного з нас? Для когось прогулянкою, для когось війною. Але в першу чергу Майдан став випробуванням та виміром людської гідності.

Про це поділився своїми спогадами вчитель Буглівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Іван Маркович Лобунь.

Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі. Темі Революції Гідності присвятили свої вірші читачі бібліотеки Богдана Політикіна, Любов Цалик та Оксана Бельма. І до цих пір на території нашої держави немає спокою: після Майдану розпочалися військові дії на Сході України, в ході яких втрачено багато тисяч солдат та мирних жителів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Усі присутні у глибокій скорботі низько схилили голови перед пам’яттю тих, хто поклав своє життя за наше майбутнє. Кожному з нас необхідно знати своїх Героїв і знати, заради чого вони пожертвували своїм життям.

Вихованці Лановецького районного будинку дитячої творчості (керівники гуртків Т.Лисак, З.Вів'юрко) дякували за цікаву розповідь та хвилюючі вірші.

Працівники центральної бібліотеки вдячні учасникам за участь у літературній годині

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode