Дню Незалежності України присвячується

24.08.2020 12:07
    Україна… Одна з наймолодших незалежних європейських держав, яка з'явилася на карті світу 29 років тому. Саме тоді, 24 серпня 1991 року було прийнято Акт проголошення незалежності України. Наша країна стала вільною, суверенною, ні від кого не залежною державою.
    Це була найбільша перемога українського народу за всю його тисячолітню історію. Але який шлях довелося подолати нашому народу до омріяної мети! Скільки злетів і падінь було на цьому шляху! Скільки людей поклало свої голови задля кращого майбутнього своїх поколінь!
    Шлях до незалежності України був надзвичайно важким і сповненим випробувань. Він тривав від часі занепаду Київської держави у ХІІ столітті майже до кінця другого тисячоліття, коли було оголошено результати Всеукраїнського референдуму 1 грудня 1991 року та офіційно визнано незалежність України. Україна постійно рухається вперед, а проблеми і негаразди лише роблять її сильнішою.
    Сьогодні у нашої держави свято. Перегорніть сторінки книг, розміщених на книжковій виставці "Благословенні будьмо і єдині, душевно чисті, мов з роси, на цій землі, в одній родині, у незалежній Україні", яка діє в центральній бібліотеці для дорослих. Нехай ваше серце сповниться гордістю за нашу матір-Україну, за наш талановитий і мудрий народ.
    Виставковий матеріал допоможе згадати знакові історичні події, сформувати патріотичні почуття до своєї країни, символів України: Прапора, Герба та Гімну, почуття любові та поваги до українського народу, його культурних надбань.
Також працівниками центральної бібліотеки підготовлено відеосюжет "Ти у серці нашім, Україно, ти у серці нашім назавжди". https://www.youtube.com/watch?v=SH3Ni6mVxCE&feature=youtu.be.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode