19 січня в день Хрещення Господнього у ЦБ відбулася зустріч із молодими поетами нашої Лановецької землі

19.01.2013 12:00

Вже стало традиційним у нашій бібліотеці на початку кожного року, а саме у дні великих різдв`яних  свят зустрічатися із молодими поетами нашої Лановецької землі, яка здавна славиться своїми талановитими людьми.

   Отож 19 січня в день Хрещення Господнього у ЦБ зійшлося немало поціновувачів поетичного слова.

   Відвідувачі мали приємність зустрітися із молодим талановитим поетом із Лановець Юрієм Мативощуком, послухати його поезію і просто поспілкуватися  у колі цікавих людей. Автор попередніх збірок «Привіт» та «Прототип», презентував свою нову збірку поезій «ALIVE», що в перекладі з англійської мови «живцем». Перш ніж надати слово автору збірки, ведуча заходу Ольга Моргун коротко розповіла біографію Юрія Матевощука.

   Зараз Юра студент 5-го курсу ТПНУ ім. В.Гнатюка, паралельно з навчанням хлопець працює у видавництві «Крок». Також він є координатором поетичної студії «87».

   Про творчий шлях, характеристику його збірок зробив його наставник, читач нашої бібліотеки поет, учасник багатьох заходів, які проводить центральна бібліотека Василь Іванович Цибок.

   Присутнім було цікаво взяти участь у дискусійних питаннях ініціатором яких був Іван Маркович Лобунь - поет Лановеччини,  читач центральної бібліотеки з багаторічним стажем, вчитель української мови і літератури Бугловецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

   Зустріч з митцем у нашій бібліотеці – завжди подія неординарна, а особливо якщо він – яскрава особистість.

   Запрошуємо читачів ознайомитися із збірками нашого земляка Юрія Матевощука.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode