11 січня 2013 року в Лановецькій центральній районній бібліотеці відбулося відкриття Інтернет центру.

11.01.2013 10:00

11 січня 2013 року в Лановецькій центральній районній бібліотеці відбулося відкриття Інтернет центру.

    Святкова презентація проекту стала великою подією не тільки для працівників бібліотеки, наших читачів, а й для усіх жителів району.

   Проект покликаний перетворити нашу бібліотеку на сучасний громадський центр та підвищити її роль в українському суспільстві.

   В цей день в бібліотеці було тепло, затишно і людно. Гостей зустрічали хлібом-сіллю та щирими віншуваннями.

   Розділити радість прийшли читачі, друзі нашої бібліотеки, бібліотечні працівники, представники громадських організацій з якими ми тісно співпрацюємо, а також почесні гості серед яких голова РДА Морозюк В.М., голова районної ради Блажейчук О.П., координатор роботи з партнерами програми «Бібліоміст» у  Тернопільській області Ростоцька М.Є., директор ТОУНБ Вітенко В.І., голова Тернопільської обласної Всеукраїнської організації «Союз організації інвалідів України» Костів М.Й., начальник відділу культури і туризму РДА Стешенко Ю.Б.

   Святково прибраний зал, різдвяний дідух створив піднесену атмосферу свята. Для гостей звучали пісні у виконанні Світлани Вегери, Софії Рижевської, Євгенія Кваса, Уляни Ліщук, Марти Кожухової. Заслужена майстриня України С.Г. Новосадвиконала власну пісню. Від представників інтелігенції міста виступила К.С. Гринчак, яка є читачкою нашої бібліотеки більше 40 років. Вона є активною учасницею багатьох масових заходів, які проводяться. В цей день також завітала щоб розділити з нами радісну подію.

   Святкування співпало з новорічними та різдвяними святами. Тож вертепне дійство учасників духовного оркестру із с. Юськівці стало справжньою окрасою нашого заходу.

 о. Олексій із с. Шушківці з колядниками вітали гостей святковими віншуваннями. Священик освятив Інтернет центр. На пам`ять про цю подію зав. Бібліотекою філією на території цукрового заводу Оришкевич С.С. подарувала вишиту ікону божої матері «Розчулення». Це стало початком приємних подій на Лановеччині. Адже цього дня відбулося відкриття Інтернет центрів ще й у селах Якимівці та Борщівка.

    14 січня 2013 року відбулося свято наших користувачів, свято всієї громади – відкриття Інтернет центрів в рамках проекту «Організаці нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до мережі Інтернет» програми «Бібліоміст» в бібліотеці с. Молотків, Білозірка, Буглів.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode