"А пам'ять священна..."

30.10.2019 13:45

У вівторок, 29 жовтня 2019 року, в центральній бібліотеці для дорослих відбулася година пам'яті "А пам'ять священна…", приурочена 75-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

75 років відділяє нас від тих днів, коли Україна була звільнена від гітлерівських нацистів, та скільки б не пройшло років і десятиріч, ми завжди будемо звертатися до тих історичних подій, що знаменують перемогу життя над смертю…

Авторський вірш, присвячений своєму дідусеві, прочитала поетка із с. Передмірки Зінаїда Яцюк і поділилася розповіддю своєї бабусі про тяжкі воєнні роки…

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від нацистських окупантів; пом'янули усіх загиблих у тій страшній війні наших дідів і прадідів, тих, хто ціною власного життя здобував мир для прийдешнього покоління.

У виконанні Богдана Івановича Кукурузи прозвучала пісня "Висота…".

Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну в цій жахливій війні. Тим, хто загинув, і тим, хто вижив у пеклі 40-х, ми зобов’язані всім, що маємо.

Ведуча заходу побажала усім миру і злагоди в кожній оселі і в нашій Україні.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode