«Життєва і творча доля видатної трагедійної актриси Марії Заньковецької»

14.08.2014 11:00

Літній відпочинок – це не тільки сонце, свіже повітря, це ще й невідємний компонент покращення здоров`я та духовного зростання. На свято Маковея – 14 серпня на базі оздоровчого табору «Лісова казка» працівники центральної бібліотеки провели мистецьку годину

«Життєва і творча доля видатної трагедійної актриси Марії Заньковецької» присв`ячену 160-річчю з дня народження української драматичної актриси кінця ХІХ – ХХ ст.

Ведуча заходу Ольга Моргун розповіла дітям про творчу майстерність Марії Заньковецької, а бібліотекар бібліотеки-філіалу с.Борщівки Лідія Козак повідала присутнім цікаві історії із життя відомої артистки.

Підсумком стала вікторина на кращого знавця життя і творчості Марії Заньковецької. Найбільш активними учасниками стали дівчата із Збаража Віка Машлянка, яка прочитала власного вірша «Троянди», Катя Залецька;

Аня Баран, Таня Пилипчук з Кременця;

Настя Ковальчук із с.Молотків;

Оля Ласковецька із сюВ.Вікнини Збаражського району, Яким директор центральної бібліотеки Світлана Пчола вручила призи. Юнаки та юнки дякували нам за змістовно проведений час і фотографувалися на пам`ять.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode