"Персональна виставка творчих робіт Олега Дробоцького"

01.08.2013 11:00

Знайомтеся: Олег Дробоцький!

   Перша спроба юного художника максимально заявити про себе  - виставка його творчих робіт «Крізь призму світосприйняття». (1.08.13) У виставковому просторі центральної бібліотеки представив 22 картини. Улюблений жанр – витончене мистецтво графіки, як невід`ємної частини національної культури. Поштовхом до відкриття власної персональної виставки стали відвідини виставки живописних полотен О.Горголь в книгозбірні. Додому повертався сповнений ідей і бажання творити. Намалювати мільйони картин і залишити їх людям прагне душа художника. Творчий дебют пройшов в невимушеній атмосфері.

Камертоном до експозиції картин стали класичні твори в стилі кантрі, блюз, рок-н-рол, шафл. Соло на гітарі виконував Юрій Богатюк.

Під романтичні акорди гітари своїми асоціаціями, які вилились у рядки верлібру поділилась ведуча церемонії відкриття Л.Оревчук, а також Б.Кукуруза, відомий як автор збірок поезій.

Особливо глядачам цікаво було почути думку вчителя-наставника О.Яцули, який зауважив що завжди тягнувся до Олега, як до людини, близької по духу. Виставка приємно здивувала, бо вперше побачив що в графічних роботах використовує елементи орнаменту. Техніка крапкою, яку використовує Олег Дробоцький дуже трудомістка, кольори в декоративних живописних полотнах складні. Діяльність направлена на графіку, але складно ще сказати ким він буде.

Із відкриттям виставки вітали класний керівник Мудрак.Г та вчитель історії Гончарук.О школи, де навчався Олег.

Також з привітаннями виступили представники влади В.Морозюк, , Б.Кукуруза, Ю.Стешенко . З вітальним словом виступила директор ЦБС С.Пчола.

Хвилю приємних емоцій в Олега викликав подарунок – танець, який виконала учасниця колективу «Веснянка» із м.Сімферополя Христина Іщук.

Гості та запрошені ще довго не хотіли розходитись, насолоджувались духом краси, духовності, спілкування.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode