У святому мовчанні над вічним вогнем схиляється наша Вітчизна

07.05.2017 16:27

     Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашніший за всю Світову історію війни 1941-1945 рр. Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашизмом.

   Можна по різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги.

   7 травня о 12 год. в с.Загірці  біля пам’ятника була відправлена панахида за упокій тих людей, які загинули в роки війни. О.Іван поіменно згадав кожного воїна. За участю церковного хору відбулися церковні піснеспіви. Бібліотекарі с. Загірці, с. Михайлівка, секретар сільської ради поклали квіти на могилу.

   8 травня о 11 год. в будинку культури відбувся літературно-музичний вечір “У святому мовчанні над вічним вогнем схиляється наша Вітчизна”. Участь приймали вчителі, працівники культури, учні 5-9 кл. Хвилиною мовчання вшанували захиблих і подякували вдовам, воїнам АТО.

   Учні читали вірші, звучали пісні у виконанні жіночого ансамблю.

   Бібліотекарі оформили книжкову виставку “Будь славен день святої Перемоги”. З привітанням виступив сільський голова Матевощук А.С, який привітав присутніх із святом.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode