"Стояли за правду, за віру, за наше майбутнє, за Україну"

11.10.2019 16:00

До Дня захисника України, свята військових традицій, свята мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, свята пошани героїв України, приурочена година звитяги "Стояли за правду, за віру, за наше майбутнє, за Україну", що відбулася в центральній книгозбірні.

Почуття патріотичного духу, любові до України, священного обов’язку її захищати прагнули передати юному поколінню та усім присутнім українські воїни, наші земляки, які продемонстрували силу нескорених у війні з російським агресором. Це голова обласної спілки учасників АТО України Д.Харчук, голова районної спілки учасників АТО С.Брек, Ю.Гринчук, І.Талабан.

Спогадами ділилась мама учасника АТО Ігоря Політикіна Богдана Василівна. Зворушливо прозвучав вірш, який вона написала.

Події на Сході України викликали глибокий резонанс у серцях людей. Своєю творчістю вони передають думки і погляди на цю подію. Авторські вірші читала З.Яцюк. Чуттєво і проникливо звучали пісні на її слова у виконанні авторки та її брата П.Волохатого та племінниці Ольги.

Щирі вітання, глибоку шану і подяку воїнам-захисникам, які є взірцем реального дієвого патріотизму висловила голова районної ради Р.Кушнір.

До уваги учасників заходу представлено книжкову виставку "Україну люби і захищай, нам Україна вища понад усе", патріотичну відеогалерею "Воїни АТО – гордість нашої Лановеччини", виставку робіт учня БДЮТ Сіверського Іллі, а також виставку творчих робіт А.Одлижук "Ми землю квітчаємо нашу, щоб слава воскресла, щоб перемогу здобули у борні".

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode