"Промінням любові зігріймо серця"

08.07.2019 16:13

    8 липня 2019 року центральною бібліотекою та бібліотекою-філіалом і будинком культури с. Вербовець у територіальному центрі обслуговування одиноких та непрацездатних громадян проведено родинне свято "Промінням любові зігріймо серця".

    Саме в цьому закладі проживають люди, які знайшли тут велику українську родину. Саме тут їх дім. Вони не самотні, бо тут сестринська любов від медичного персоналу та людей, що їх доглядають, батьківська турбота від керівного складу, а також один з одним. Люди, які проживають там, в першу чергу потребують підтримки, любові та тепла.

    Людина є смертна. Але рід, родина, народ безсмертні. Хай усю родину територіального центру супроводжує добро, взаєморозуміння, повага. І буде вам шана.

    Тому представники місцевої влади – голова районної державної адміністрації Юліан Сірант та голова районної ради Руслана Кушнір – привітали із святом родини та віддали шану поваги за прожите трудове життя та поважний вік. А також побажали здоров'я, щастя, радості, добра, родинного затишку.

    В день родини завітали з подарунками працівники Лановецької районної організації Червоного Хреста. Слова вдячності прозвучали від в.о. голови районної  організації Червоного Хреста Яцули Т.О.

    На завершення всі присутні обмінялися теплими словами вдячності та посмішками. Весь час панувала атмосфера затишку та веселого настрою.

Контакт

Лановецька центральна бібліотека

lan_library@ukr.net

47400, Тернопільська обл., Лановецький р-н, вул. Грушевського, буд. 8.

03549-2-15-73

Пошук

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode